Livrare

Siguranța cățelului tău este prioritatea noastră principală 

În ultimii ani de activitate ai canisei, toți cățeii noștri au fost livrați în siguranță. 

Avem dreptul de a amâna data livrării dacă riscăm ca sănătatea unui pomeranian cu pedigree să fie pusă in pericol. Livrarea se va reprograma la o altă dată.

Din canisa noastră și până în brațele tale sunt doar câțiva pași! 

Lucrăm cu o companie de livrare terță pentru a ne adapta programelor de zbor în continuă schimbare și pentru a rezolva problemele zborurilor indirecte. 

Pe măsură ce organizăm zborurile, pot apărea probleme imprevizibile precum limitele de spații din avion sau amânarea de către compania aeriană a zborurilor planificate. 

Rezervările cu intervale de timp specifice nu sunt garantate până când agenția aeriană la care a fost făcută rezervarea oferă o confirmare. 

Livrarea cățelului tău

Vă rugăm să verificați cu vama locală și compania aeriană de transport pentru orice taxe legate de importul unui cățel (taxe de documentare, taxe de utilizare a brokerului etc.). Costul transportului plătit nouă acoperă doar zborul și resursele necesare pentru a asigura transportarea în siguranță a cățelului la destinație. Acesta nu acoperă taxele de marfă sau taxele percepute de către autoritățile de la destinație. Preluarea cățelului se face la aeroport. 

Pentru a zbura în siguranță, puii trebuie să treacă de controalele noastre veterinare finale și să primească acordul specialiștilor veterinari împreună cu o perioadă de carantină și documentația necesară pentru călătorie. Echipa noastră vă va contacta pentru livrare cu o săptămână înainte de călătorie. Dacă există modificări ale datei de sosire, vă vom anunța în cel mai scurt timp. În cazul în care nu ați fost contactat cu o săptămână înainte de data programată, vă rugăm să contactați echipa noastră de vânzări la 0731 447 550. 

De știut! Având în vedere evoluția actualei pandemii de COVID 19, opțiunile de livrare pot fi schimbate fără notificare în prealabil. 

Contactează-ne acum!

Pentru rezervări cu prioritate


sales@pomeranianfactory.com

+(40) 775 263 130

10.00 am - 6.00 pm

    ro_RO