Comandă specială

Îți dorești un anumit tip de pomeranian? 

La Pomeranian Factory, credem în compatibilitatea perfectă dintre cățel și stăpân. 

Fie că e vorba despre genul cățelului, despre culoare sau despre rasă, comandă specială este serviciul care îți permite să rezervi un pomeranian de vânzare similar descrierii tale în doar câțiva pași. 

  • Nu simți conexiunea cu niciunul dintre cățeii de rasă pe care îi avem listați pe site? Un depozit de 500 EURO îți va asigura prioritate în alegerea puilor născuți în cuibul următor, înainte ca aceștia să apară pe canalul de vânzări.
  • După naștere, ai la dispoziție 24 de ore să decizi dacă păstrezi puiul de pomeranian rezervat sau îl cedezi unei alte familii.
  • Te-ai îndrăgostit la prima vedere și ai decis să păstrezi cățelul pomeranian cu pedigree? Depozitul de 500 EURO va fi aplicat prețului de achiziție al acestuia, urmând ca soldul rămas să devină scadent în termen de 24 de ore (1 zi lucrătoare). În schimb, dacă tot nu simți conexiunea cu micuțul, poți alege să transmiți puiul de pomeranian unui alt stăpân și să aștepți următorul exemplar disponibil. Nu uita, însă! Dacă au trecut 24 de ore de la prezentarea cățelului și nu ți-ai exprimat dorința de a-l păstra sau transmite mai departe, poți pierde șansa de a-l achiziționa pentru că acesta va fi automat oferit următorului doritor.  

Ce trebuie să știi despre serviciul comandă specială? 

  • Clientul are privilegiul de a alege puiuțul de 3 ori. În acest caz, depozitul de 500 EURO plătit NU expiră; 
  • Pentru o perioadă specifică de timp în care v-ați dori să alegeți cățelul, vă rugăm să vă consultați cu reprezentanții noștri de vânzări. Unele rase/culori/sexe pot avea o listă de așteptare;
  • Vă rugăm să NU plasați comanda dacă nu aveți certitudinea că vă angajați să cumpărați; 
  • Dacă zborul a fost rezervat, taxa de rezervare NU va fi rambursată; 
  • Depozitul de 500 EURO este o plată de rezervare a unui anumit tip de cățel. Este o taxă de serviciu și NU este rambursabilă. 

Contactează-ne acum!

Pentru rezervări cu prioritate


sales@pomeranianfactory.com

+(40) 775 263 130

10.00 am - 6.00 pm

    ro_RO